Företagsvärd och Crew

Home / Företagsvärd och Crew

Vill du vara med på ett roligt och lärorikt event samtidigt som du har en värdefull merit att lägga till på CV:t? Då skall du söka till företagsvärd eller crew under KEY-dagen 2021!

Att engagera sig utanför studierna är givande på många sätt och här finns dessutom chansen till nära kontakt med attraktiva företag. Inte nog med det – värdar och crew får även vara med på kvällens bankett som hålls senare under kvällen. Där avnjuts en härlig trerättersmiddag tillsammans med representanter från alla deltagande företag och alla andra som arbetat med KEY-dagen. Detta vill du inte missa!

Vad innebär det att vara företagsvärd?

Som värd är du ansvarig för att hjälpa ditt tilldelade företag under KEY-dagen. Arbetsuppgifterna kan vara väldigt olika beroende på företag och vad de förväntar sig av dig som värd. Vanligtvis består de av att hjälpa till vid monterbyggandet, agera vägledare till rummen där kontaktsamtal hålls, locka studenter till montern och i allmänhet underlätta företagets arbete under KEY-dagen. Det är därmed en fantastisk möjlighet att visa framfötterna och väcka din drömarbetsgivares intresse!

Vem söker vi?

Företagsvärd är ett viktigt uppdrag under KEY-dagen där du professionellt skall representera ett företag. Som person ser vi därför att du är utåtriktad och tycker om att nätverka. Ingen tidigare erfarenhet krävs, utan endast viljan att utvecklas och engagera sig efterfrågas.

Vad innebär det att vara crew?

Att tillhöra KEY-crew innebär att du hjälper projektgruppen med diverse arbetsuppgifter under KEY-dagen. Crew fyller en betydande funktion under dagen då det är tack vare er som allt flyter på under mässan. Här får du en bra inblick i hur det praktiska arbetet under själva mässan sköts, vilket även är meriterande om du vill söka till projektgruppen för KEY-dagen 2021.

Ansökan skickas till: massa@keydagen.se med en kort beskrivning av dig själv och varför just du vill vara företagsvärd/crew under KEY-dagen 2021.