Student

Home / Student

Bästa studenter,

Mitt namn är Evelina Bergsten och tillsammans med Anna Olofsson är jag projektledare för KEY-dagen 2017. Tillsammans med tretton andra drivna studenter arbetar vi för att KEY-dagen 2017 den 29:e november ska bli en minnesvärd dag. KEY står för Karlstad ekonomers yrkesdag och är en arbetsmarknadsdag som är till för att studenter ska få möjligheten att interagera med näringslivet samt att näringslivet ska få möjligheten att möta oss studenter!

Ni erbjuds möjligheten att möta de personer som representerar företagen. Ni kan prata med dem för att ställa de frågor som ni bär på. Mässan samlar individer på ett och samma ställe vilket underlättar nätverkande, ta tillfället i akt och skapa relationer med potentiella arbetsgivare! Du representerar ditt egna varumärke och resan för att skapa ett väletablerat varumärke börjar idag.

Årets tema är ”balans i livet”. Det är viktigt att hitta en tillvaro där livet är något som är kul att leva. En arbetsplats är en så pass stor del av livet så det blir således viktigt att hitta en arbetsplats där du som individ passar. Att hitta en arbetsplats där du som individ kan utvecklas och blomstra och bli den bästa versionen av dig själv. Det kan vara så att du måste prata med flera arbetsgivare innan du hittar just din plats – ta då tillfället i akt och prata med de olika representanterna för företagen. Hitta det företag som stämmer överens med dig och ditt varumärke. Hitta den plats som ger dig balans i livet.

KEY-dagen erbjuder också inspirerande föreläsningar. I år kommer vi på Karlstad Universitet att få besök av Klas Danielsson, Helena Engström och Per Holknekt. Du kan även granska ditt CV, delta i kontakt eller karriärsamtal och gå en runda i vår business-walk. Allt detta kan du läsa mer om här på keydagen.se!

Vi har tillsammans med projektgruppen gjort vår yttersta för att denna dag ska bli så bra som möjligt. Ni kan delta i dagen genom att vara aktiva och ansöka till CREW eller VÄRD eller genom att kika förbi och mingla runt på mässan samt delta i föreläsningarna. Kom och upplev den tillsammans med oss! Vi ses på pre-KEY den 27:e samt KEY-dagen den 29:e november.

Bästa hälsningar
Evelina Bergsten och Anna Olofsson
Projektledare KEY-dagen 2017