Student

Home / Student


Hej alla studenter,

Våra namn är Jack Norrena och Linnéa Johansson, vi sitter som projektledare för KEY-dagen 2019. Tillsammans med vår fantastiska projektgrupp arbetar vi för att KEY-dagen 2019 ska bli något utöver det vanliga! I år kommer denna fantastiska dag att gå av stapeln den 27:e november. KEY står för Karlstad Ekonomers Yrkesdag och är en dag som är till för att Ni studenter ska få möjligheten att interagera med näringslivet samt att näringslivet ska få möjligheten att möta alla drivna studenter.

Ni erbjuds möjligheten att möta de personer som representerar företagen. Ni kan interagera med dem för att ställa de frågor som ni vill ha svar på. Mässan samlar individer på ett och samma ställe vilket underlättar nätverkandet, ta tillfället i akt och skapa relationer med potentiella arbetsgivare. Du representerar ditt egna varumärke och resan för att skapa ett väletablerat varumärke börjar redan idag.

Att hitta en arbetsplats där du som individ kan utvecklas och blomstra och bli den bästa versionen av dig själv är något som vi vill hjälpa till med. Det kan vara så att du måste prata med flera arbetsgivare innan du hittar just din plats – ta då tillfället i akt och prata med de olika representanterna för företagen. Hitta det företag som stämmer överens med dig och ditt varumärke.

KEY-dagen erbjuder också en inspirerande föreläsning. Vem det blir kommer publiceras senare under hösten! Du kan även granska ditt CV, delta i kontakt eller karriärsamtal samt gå en runda i vår business-walk. Allt detta kan du läsa mer om här på keydagen.se!

Vi har tillsammans med projektgruppen gjort vårt yttersta för att denna dag ska bli så bra som möjligt. Ni kan delta i dagen genom att vara aktiva och ansöka till CREW eller VÄRD eller genom att kika förbi och mingla runt på mässan samt delta i föreläsningen. Vi lovar att det här är inget som ni vill missa.

Vi ser fram emot att träffa er alla den 27:e november!

Bästa hälsningar
Jack Norrena och Linnéa Johansson
Projektledare KEY-dagen 2019